Rus Köpeklerine Kırıkkale Maması

Rus Köpeklerine Kırıkkale Maması

Kedi ve köpek mamalarına Rusya'dan talep Kırıkkale'de üretilen ve Türkiye'nin ilk konserve kedi ve köpek mamasına Rusya'dan talep geldi. Tesis 50 kişiyle faaliyete başladı. Önümüzdeki günlerde çift vardiyaya geçilerek bu sayı 100`e çıkartılacak. Tesis gün

OLUMLU GEÇTİ

Rusların taleplerine sıcak baktıklarını açıklayan Uyanık, “Önümüzdeki günlerde Avrupa’ya da ihracat yapmayı düşünüyoruz. Şu anda Türkiye’de İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlere konserve kedi ve köpek mamasını göndermeye başladık. Önümüzdeki günlerde bu talepleri daha da aratacağına inanıyorum. Şu anda anlaştığımız firmaların geçmişine bakıyoruz. Uygun görürsek mamaları gönderiyoruz” dedi.

ÜRÜN ÇEŞİTTİ ARTIYOR

Konserve maması gönderirken seçici olmaya çalıştıklarını açıklayan Uyanık, “Bizim ürettiğimiz ürünler, Avrupa’dan gelen ürünlerden kat kat üstün bulunuyor. Konserve maması olarak et, tavuk, balık ve ciğer olarak üretime başladık. İsteyene istediği üründen gönderiyoruz. Hepsi de birbirinden kaliteli. Ürünleri üretirken, gıda mühendislerinin kontrollünde yapılıyor” diye konuştu.

YURT İÇİNDE KALACAK

Yeniliklere bu yıl itibariyle devam ettiğini belirten Uyanık, “Hedef olarak Türkiye’de bu sektörde ilk 3 arasına yer almak. Yaklaşık 2 ay önce kurumuna başladığımız konserve mama tesisi Türkiye’de bir ilk ve tek olacak. Bu tesisle birlikte Türkiye milyonlarca dolarını dışarıya göndermeyecek milli sermayemiz yurt içinde kalacak. Türkiye’de bir ilk olacak ve ülkeye ileriki zamanlarda döviz girdisi sağlayacağız” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı